Ons Team

Om de sporters die wij begeleiden op ieder gebied van dienst te kunnen zijn hebben wij een zo compleet mogelijk team om de sporters heen gebouwd.

Jan Dirk Zwerver

//
Sportsmanager
Jan Dirk (1968) is reeds vele jaren actief in het begeleiden van professionele sporters. Het gaat hier dan vaak om zaken die niet meteen met sport te maken hebben. Hij heeft in de professionele sportwereld een groot netwerk opgebouwd en heeft zodoende vele ingangen bij diverse clubs in zowel binnen- als buitenland. Ook in het bedrijfsleven beschikt Jan Dirk over een goed en breed netwerk, hetgeen op allerlei vlakken altijd zeer goed van pas komt. Vastberadenheid en goede communicatieve vaardigheden zijn zijn handelsmerk en kunnen tijdens onderhandelingen doorslaggevend zijn.

Marcel Middelbos

//
Sportsmanager
Marcel Middelbos (1971) is al een flink aantal jaren op vele manieren actief in de professionele voetbalwereld. Als gastouder bij FC Groningen kwam hij in contact met vele spelers. Onder andere Jafar Arias (FC Dordrecht), Ajdin Hrustic (FC Groningen) en Aleksandar Jankovic (de Graafschap) brachten één of meerdere jaren bij hem thuis door. Hij is een vaste volger van de voetbalteams in de U19 competities en kent de jeugd daarom zeer goed. In de loop van de jaren zijn er contacten opgebouwd met clubs in binnen- en buitenland. Maar ook in de 'lagere' divisies zijn er contacten. Zijn netwerk in bedrijfsleven en voetbalwereld zijn dan ook van eminent belang voor zijn werk. Hij weet wat er gevraagd wordt door spelers en dat is ook waar Holland Sports Management voor staat! Zij beantwoorden aan wat de sportwereld vraagt.

Jan Westman

//
Sportfotograaf
Sportfotograaf voor o.a. FC Groningen en landelijke sportmedia.

Tolga Dervish

//
Sportsmanager
Tolga is onze sportsmanager in Groot Brittanië. Hij is al jaren zeer betrokken bij de jeugd. Hij traint verschillende elftallen en gaat nu op voor zijn diploma Coach Betaald Voetbal. Voor Holland Sports Management verzorgt hij de 1e scouting in Groot Brittannië. Naast de contacten die hij heeft bij o.a. Chelsea, heeft hij ook contacten met verschillende Turkse clubs.