Wat Doen Wij
foto-1
foto-2
foto-4
Matavz, Tadic en Kostic
foto-7
foto-4
foto-6
foto-5
foto-2
foto-1
foto-8
Tadic
Tadic en Djuricic
Kostic 4
Tadic, Kostic en vd Looi

 

Nieuw, maar toch ervaren! Wij van Holland Sports Management zijn dan misschien nieuw in de markt, maar zeker niet onervaren op sportgebied. Begeleiding van sporters zit in ons bloed!

Spelers willen en kunnen hun hoofd niet bij bijzaken hebben; dat is dan ook wat wij van hen overnemen. Van boekhouding tot het zoeken naar een woonruimte en van het plannen van hun carrière tot appeltje voor de dorst. Overal wordt aan gedacht. Natuurlijk sluiten we ook de contracten voor en met hen af, maar in onze optiek is er veel meer! We hebben een groot netwerk in o.a. de voetbal- en basketbalwereld in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. We hebben bij heel veel clubs onze contacten en ingangen.

Topsporters kunnen en willen al die zaken niet zelf behartigen. Dat is ook niet nodig. Holland Sports Management is een deskundig sportmanagementbureau. Wij nemen hen graag de zaken uit handen waardoor de sportman/vrouw zich volledig kan concentreren op zijn of haar specialiteit. Omdat het ons vak is, omdat we een warm hart hebben voor de sporter en van sport houden. Voor ons is daarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie het belangrijkste want juist dan onderscheiden onze mensen zich en kunnen we ons werk optimaal uitvoeren. Waarbij de sporter altijd centraal zal staan.

Om ons werkterrein en contacten uit te breiden werken we samen met een aantal bedrijven/personen in met name het buitenland.

We zijn een officiële samenwerking aangegaan met:

Femmak Football Academy (Lagos, Nigeria)

Zeljko Novicic ( intermediair in Zwitserland)

MGM Sport Management

Eduard Loekjanenko  ( intermediair in Rusland)

Iker Begona ( intermediar Spanje)

Dit heeft als direct gevolg dat we een bredere selectie kunnen maken uit spelers waarmee we direct in contact zijn. Daarnaast geeft het ons een breder netwerk om spelers onder te brengen.